Neatgauna transporto priemonių

  Savaitės pradžioje vėl smurtauta namuose. Moteris naudojo psichologinį smurtą prieš vyrą ir grasino nužudyti. Apvogtas garažas. Moteriai iš rankų išplėštas rankinukas. Vyras negali susigrąžinti jo vardu pirktų transporto priemonių.

Smaugė sugyventinę

Gegužės 2 d., apie 13.00 val., Taikos g., namuose, konflikto metu neblaivus (nustatytas 3,07 promilės girtumas) vyras (gimęs 1985 m.) smaugė neblaivią (nustatytas 1,58 promilės girtumas) sugyventinę (gimusią 1984 m.).

 

Užpuolė vyrą

Tos pačios dienos vakare, apie 20.30 val., Naftininkų g., namuose, moteris (gimusi 1983 m.) naudojo psichologinį smurtą vyro (gimęs 1975 m.) atžvilgiu, pasiėmusi į rankas peilį puolė ant jo, peiliu išdaužė durų stiklą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Išplėšė iš rankų

Pirmadienį, apie 11.00 val., Purplių k., sulaužius garažo duris, iš vidaus pavogta daiktų už 185 eurus.

Antradienį, apie 12.30 val., Naftininkų g. moteriai (gimusiai 1932 m.) iš rankų nepažįstamas asmuo išplėšė rankinuką, kuriame buvopiniginė su 30 eurų, pensininko pažymėjimas, prekybos centrųnuolaidų kortelės, akiniai. Padaryta 90 eurų turtinė žala.

Nori susigrąžinti

Gegužės 3 d., 9.50 val., į policiją kreipėsi vyras, norėdamas susigrąžinti jo vardu pirktas dvi transporto priemones, kurios yra pas jo buvusią sutuoktinęNaikių k. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode