Eismo įvykiuose sužaloti žmonės

      Praėjusią savaitę Mažeikių rajono keliuose dėl nepasirinkto saugaus greičio nukentėjo vairuotoja ir keleivis, apgadinti automobiliai. Vairuotojams kelią pastojo stirnos. Neblaivus dviratininkas atsitrenkė į automobilį. Vairuotojas, pasišalino iš įvykio vietos, nepranešęs policijai.

Nepasirinko saugaus greičio

      Gegužės 4 d. 15.12 val. kelio Mažeikiai–Kuršėnai 42-ajame kilometre vairuotoja V. S., vairuodama automobilį „Peugeot 206“ šlapiame kelyje, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio. Susižeidė vairuotoja, kuri buvo pristatyta į Mažeikių ligoninę. Apgadintas automobilis.

      Gegužės 6 d. 10.01 val. Kurmaičių k., ties Mažeikių g. 16, vairuotojas V. V., vairuodamas automobilį „Subaru Forester“, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelėje stovėjusį medį. Apgadintas automobilis.

      Tos pačios dienos vakare, 20.00 val., Šerkšnėnų kaime, ties Lėlaičių g. 7, vairuotojas A. R., vairuodamas automobilį „Audi 80“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldęs automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė bei atsitrenkė į medį. Sužalotas keleivis M. J., kuris pristatytas į ligoninę. Apgadintas automobilis ir nulaužtas medis.

Pasišalino nepranešę

      Trečiadienį, nežinomas vairuotojas su nežinomu automobiliu atsitrenkė į Draugystės g. 10 namo kieme stovintį automobilį „TSX Acura“, priklausantį E. B., ir pasišalino iš įvykio vietos, nepranešęs policijai.

      Šeštadienį, 12.25 val. Pikelių k. nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Audi 100“, nepaliko saugaus atstumo iš kairės pusės ir kliudė priešais atvažiuojantį automobilį „VW Passat“, vairuojamą V. B. Po susidūrimo „Audi 100“ vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Atsitrenkė į tvorą

      Ketvirtadienį, 11.40 val., Grūstės k., ties Slėnio g. 67, vairuotojas G. K., vairuodamas automobilį „Renault Espace“, sustojo ir paliko stovėti automobilį neįjungęs pavaros ir neužtraukęs rankinio stabdžio. Automobilis savaime pradėjo riedėti ir atsitrenkė į akmeninę tvorą. Apgadintas automobilis ir tvora.

Vairavo neblaivus

      Šeštadienį, 21.56 val., ties Ventos g. 20, neblaivus dviratininkas, kuriam nustatytas vidutinis 1,82 promilės girtumas, važiuodamas dviračiu, atsitrenkė į stovintį automobilį „Mitsubishi Lancer“ ir jį apgadino.

Kelią pastojo stirnos

      Gegužės 4 d. 15.22 val. kelio Kuršėnai–Mažeikiai 53-ajame kilometre vairuotoja E. K., vairuodama automobilį „Toyota Corolla“, nepastebėjo iš dešinės kelio pusės staiga išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Apgadintas automobilis. Stirna nubėgo į mišką.

      Kitą dieną to paties kelio 41-ajame kilometre automobilio „Renault Espace“ vairuotojas S. R., pastebėjęs staiga iš dešinės kelio pusės išbėgusią stirną, bandė stabdyti, kad išvengtų susidūrimo, tačiau gyvūną partrenkė. Apgadintas automobilis. Stirna nugaišo.

      Šeštadienį, 22.39 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 14-ajame kilometre vairuotoja V. G., vairuodama automobilį „Rover 25“, nepastebėjo iš dešinės kelio pusės į važiuojamąjį dalį staiga išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Apgadintas automobilis. Stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode