Eismo įvykiuose nukentėjo vairuotojai ir keleivė

    Praėjusią savaitę rajone užregistruota eismo įvykių, kuriuose sužeisti žmonės. Apgadinti automobiliai. Vairuotojams kelią pastojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusios stirnos.

Sužeisti žmonės

Skaudžiausios avarijos įvyko antradienį. „Būde žemaičių“ jau buvo rašyta, kad tą dieną, 7.29 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 43-ajame kilometre susidūrė automobiliai „Honda Concerto“ ir „Mercedes Benz 190“. Eismo įvykio metu sunkiai sužaloti abu vairuotojai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Tą pačią dieną, 7.50 val., Mažeikiuose, Ventos g. 7, vairuotoja K. R., vairuodama automobilį „Toyota Corolla“, sukdama į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Citroen C5“, vairuojamo V. J., ir į jį atsitrenkė. Apgadinti automobiliai. Sužeista automobilio „Citroen C5“ keleivė, 6-metė V. J., pristatyta į Mažeikių ligoninės Priėmimo skyrių.

Pavakarę, apie 17.57 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 5-ajame kilometre motociklo vairuotojas Ž. N. sankryžoje lenkė į kairę sukantį automobilį „Audi A6 Avant“ su priekaba, vairuojamą V. N., ir su juo susidūrė. Nukentėjęs motociklo vairuotojas pristatytas į ligoninę.

Nuvažiavo nuo kelio

      Gegužės 16 d. 07.11 val. kelio Tirkšliai–Bugeniai 4-ajame kilometre automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas M. B., vairuodamas automobilį, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į meteorologines oro sąlygas, nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir apsivertė. apgadintas automobilis ir kelio šlaitas. Vairuotojas, nepranešęs policijai, iš įvykio vietos pasišalino.

      Gegužės 18 d. 10.43 val. Geležinkelio g. 1 vairuotojas E. R., vairuodamas sunkiasvorį automobilį „Scania“, nepasirinko saugaus atstumo iš dešinės pusės, nuvažiavo nuo kelio į dešinę tiesiame kelio ruože. Apgadintas kelio šlaitas.

Nepasirinko saugaus atstumo

      Tą pačią dieną, 15.02 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 12-ajame kilometre vairuotojas A. B., vairuodamas automobilį „Audi A8“, nepasirinko saugaus atstumo iš galo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Opel Corsa“, vairuojamą I. P. Apgadinti abu automobiliai.

      Kitą dieną, 17.54 val., Voverių k., Linų 4-ojoje g. 16, vairuotojas T. T., vairuodamas automobilį „Scania P94“, nepasirinko saugaus greičio, atsitrenkė į privačią tvorą, apgadino ją ir automobilį, iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Šeštadienį, 01.34 val., Taikos g. 5 automobilio „Opel Vectra“ vairuotoja I. L. nepasirinko saugaus atstumo iš šonų, kliudė stovinčią transporto priemonę „Audi A4“, vairuojamą L. A., ir iš eismo įvykio vietos pasišalino, po to sugrįžo.

Kelią pastojo stirnos

      Gegužės 16 d. 21.53 val. Mažeikių aplinkkelio 7-ajame kilometre vairuotojas S. S., vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, nepastebėjo iš dešinės pusės į važiuojamąją kelio dalį staiga išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Apgadintas automobilis ir sužalota stirna.

      Antradienį, 3.28 val., staiga išbėgusią stirną kelio Kuršėnai–Mažeikiai 54-ajame kilometre partrenkė vairuotojas D. Z., vairuodamas automobilį „Iveco Tensa“. Apgadintas automobilis, laukinis žvėris nerastas.

      Šeštadienį vakare kelio Bugeniai–Pikeliai 8-ajame kilometre vairuotoja G. J., vairuodama automobilį „Audi A6“, taip pat partrenkė staiga į kelią iš kairės pusės išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis. Stirna nugaišo.

      Sekmadienį vakare kelio Mažeikiai–Laižuva 7-ajame kilometre vairuotojas G. D., vairuodamas automobilį „VW Golf“, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis.

     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode