Rugpjūčio 6 dienos įvykiai

Seksualiniai prievartavimai
Rugpjūčio 6 d. gautas moters (g. 1967 m.) pareiškimas, kad tą pačią dieną Panevėžio r., Pučekų miške, automobilyje, sugyventinis (g. 1971 m.), tenkino savo lytinę aistrą su jos nepilnamete dukra (g. 2001 m.). Įtariamasis ieškomas.

Kiti įvykiai
Rugpjūčio 6 d. apie 9 val. 16 min. Vilniuje, Žemynos g., sulaikytas neblaivus (1,88 prom. alkoholio) vyras (g. 1992 m.), pas kurį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas dujinis pistoletas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 258 str. 2 d.

Rugpjūčio 6 d. Vilniaus ligoninėje mirė vyras (g. 1971 m.), kuris liepos 28 d. apie 17 val. 35 min. komos būsenos atvežtas iš Vilniaus, Čiurlionio g., Vingio parko ir dėl daugybinių galvos sumušimų paguldytas į ligoninę. Įtariama, kad jį liepos 28 d. apie 17 val. sumušė trys vyriškiai, kurie iš įvykio vietos pasišalino.

Rugpjūčio 7 d. į Vilniaus ligoninę pristatytas ir dėl durtinės žaizdos žaste paguldytas gydyti vyras (g. 1977 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 1 val. Vilniuje, Žirmūnų g., eidamas pats pargriuvo ant stiklų ir susižalojo. Aplinkybės tikslinamos.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais
Rugpjūčio 6 d. apie 3 val. Šiauliuose, Saulės takas g., bute, policijos pareigūnams tikslinant įvykio aplinkybes dėl galimo smurto artimoje aplinkoje, moteris aktyviais veiksmais pasipriešino Šiaulių apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnams. Įtariamoji (g. 1983 m.) neblaivi (1,84 prom. alkoholio) uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str.

Valstybės tarnautojo papirkimas
Rugpjūčio 6 d. apie 8 val. Akmenės r., Pašakarnių k., vairuotojas (g. 1957 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo automobilį, kuriam nebuvo atlikta privalomoji techninė apžiūra bei nepateikė vairuotojo pažymėjimo), Telšių apskr. VPK Akmenės r. PK pareigūnams davė 20 eurų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode