Rugsėjo 12 diena

Neatsargus gyvybės atėmimas

Rugsėjo 12 d. apie 18 val. Šilutės r., Gedminaičių k., laukuose, vyras (g. 1973 m.), vairuodamas jam priklausantį traktorių su priekaba ir važiuodamas į priekį, nepastebėjo ir priekabos priekiniu ratu pervažiavo į laukus atbėgusį sūnų (g. 2011 m.). Berniukas dėl galvos pamato lūžio paguldytas į ligoninę, kurioje 19 val. 40 min. mirė. Tėvas traktorių vairavo blaivus.

Sveikatos sutrikdymai

Rugsėjo 12 d. apie 13 val. 30 min. Kalvarijos sav., Sūsninkų k., vyro (g. 1968 m.) bute, vyriškis, išgertuvių metu, peiliu sužalojo šeimininką, kuris dėl durtinės žaizdos galvoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (3,24 prom. alkoholio) (g. 1979 m.) uždarytas į areštinę.

Gaisrai

Rugsėjo 12 d. apie 15 val. Vilniuje, Stepono Batoro g., automobilyje „Buick Park Avenue“, kilo gaisras, kurio metu išdegė variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis, aprūko salonas bei nuo karščio įtrūko priekinis stiklas. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas.

Rugsėjo 13 d. apie 2 val. 40 min. Šiauliuose, Radviliškio g., automobilyje „Lexus RX400H“, kilo gaisras, kurio metu apdegė automobilio galinė dalis. Įtariamas padegimas. Nuostolis – 1 000 eurų.

Kiti įvykiai

Rugsėjo 12 d. apie 17 val. 30 min. Panevėžio r., Paežerio k., sodyboje, kilo gaisras, kurio metu sudegė gyvenamasis namas, daržinė ir malkinė. Gesinant gaisrą ant namo perdangos rastas apdegęs vienvamzdis lygiavamzdis šautuvas.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode